Voor elke branche bedrijfskleding

Ik werk al een tijdje in een verzorgingstehuis waar oudere mensen hun laatste paar jaar mogen wonen. Sommige mensen zijn helaas aan het dementeren en weten soms niet waar ze mee bezig zijn. Wij, als verzorgers, proberen hun dagen zo gezellig mogelijk te maken, en gaan er vaak mee op stap, al is het maar een rondje in het bijgelegen park. Normaal hadden we gewoon onze eigen kleding aan tijdens het werk, maar het gebeurde wel eens dat een bewoner per ongeluk tijdens het eten op jouw kleding aan het knoeien was. Dit was een reden van onze leidinggevende dat we bedrijfskleding mochten uitzoeken bij Suit Up. Natuurlijk moesten we allemaal wel dezelfde kleur gaan dragen, maar het model daar werden we geheel vrij in gelaten. Ik moet zeggen dat ik nog nooit zoveel modellen in bedrijfskleding heb gezien , was voor mij dan ook een hele opgave om een goede beslissing te nemen. gelukkig hoefde ik niet meteen een beslissing te nemen, maar kreeg twee weken de tijd om door te geven wat mijn keuze was geworden.   Collectie-Formeel-300x189

Ben dik tevreden over mijn nieuwe kleding

Tegenwoordig werkt iedereen in zijn nieuwe kleding, en ik moet zeggen dat het allemaal prima past. Nu hoef ik niet meer bang te zijn dat er een vlek in mijn eigen kleren komt. De nieuwe kleding die we hebben gekregen kan gelukkig tegen een stootje, en ook de vlekken gaan er zonder problemen uit in de was. De bewoners van het tehuis kunnen nu ook makkelijker zien wie personeel is, en wie niet.  Suit-Up-Corporate-Fashion-Casual-collectie-vest-1

Post Tagged with , ,
Comments are closed.