Twee bossen bloemen heb ik laten bezorgen

Bloemen bezorgen, dat besteed ik uit aan boeketcadeau.nl. Omdat ik inmiddels een zeer tevreden klant ben van dit bedrijf, ben ik op het idee gekomen om mijn complimenten achter te laten op dit blog. Wat een goede en snelle service kun je hier verwachten!

Omdat het in mijn geval om een rouwboeket ging, was ik wel een beetje sceptisch. Er is iemand overleden binnen mijn familie maar voor mij was het onmogelijk om aanwezig te zijn bij de uitvaart. Daarom heb ik een rouwboeket gestuurd aan het rouwcentrum en een grote bos met de lievelingsbloemen van mijn tante die nog leeft en achterblijft met intens verdriet om haar man.

Bloemen Bezorgen

Verwacht een uitstekende service

De twee bossen bloemen die ik heb laten bezorgen zijn beide erg in de smaak gevallen bij mijn tante. Zij kon het zeer waarderen dat ik dit gebaar heb gebracht en voor haar voelde het alsof ik er toch een beetje bij was. Zij vertelde dat een vriendelijke medewerker aan de deur stond en haar de mooi volle bos overhandigde. Het is prettig om te weten dat zoiets wordt gewaardeerd en ik ben erg blij dat alles zo netjes verzorgd is aangekomen. Daarom is dit adres zeker een adres om te onthouden. 

Bloemen Bezorgen

Heb jij snel een mooi boeket nodig voor welke gelegenheid dan ook? Dan kun je uitgebreid kiezen om tot de perfecte bos te komen. Het is een kleine moeite om iemand even te verrassen toch?

Post Tagged with , , ,
Comments are closed.