Tip: opkopen inboedel!

opkopen inboedelIk ga het vandaag hebben over opkopen inboedel omdat ik dit pas geleden moest doen. Mijn tante overleed helaas. Gelukkig heeft ze een leeftijd van 85 jaar gehaald, dit maakt het natuurlijk wel iets makkelijker. Buiten dat hebben mijn familie en ik wel de tijd nodig om het verlies te kunnen accepteren. Om dit wat makkelijker te maken zijn we naar oplossingen gaan zoeken voor het opkopen van de inboedel.

Wij wilden ons namelijk volledig op het rouwen richten en dit zou niet lukken als we allerlei dingen moesten regelen. In haar huis zijn namelijk een hoop spullen die weg konden. Dit zou nog geld op kunnen leveren en buiten dat staan er ook veel spullen die een emotionele waarde voor ons hebben. Deze spullen zouden wij dan apart kunnen nemen en de rest van de inboedel zou geregeld kunnen worden door een bedrijf.

opkopen Opzoek naar de juiste aanbieder!inboedel

Wij waren dus opzoek naar een bedrijf dat dit voor ons kon doen, daarom besloten we om het internet op te gaan. Op het internet hebben we gekeken naar blogs  van anderen schrijvers en hierdoor kwamen we uit op de website van Seniorenhulp. Volgens de schrijver van een blog artikel was dit bedrijf erg goed en daarom besloten wij om een afspraak te maken. De afspraak verliep erg goed en uiteindelijk regelde dit bedrijf de inboedel. Dit is inmiddels al gebeurt en gelukkig op een hele goede en respectvolle manier. Kortom, een echte aanrader.

Post Tagged with , ,
Comments are closed.