Tip: Bedrijfskleding kopen doet u bij Suit up Now!

Al een geruime tijd zijn man en ik werkzaam in de mode! Wij hebben een eigen kledingzaak waarmee wij ons richten op dure merkkleding van hoogwaardige kwaliteit. Natuurlijk bekijken mijn man en ik dagelijks de mogelijkheden om de service naar de klant toe te verbeteren. Aangezien er dure kleding wordt verkocht eist de klant natuurlijk ook een goede service. Zodoende kwam ik op het idee op bedrijfskleding te gaan kopen voor mijn personeel. Ik vond het een must dat mijn personeel zich professioneel ging kleden. Maar waar kon ik geschikt en formele bedrijfskleding vinden? Via het internet belandde ik op de website van Suit up Now!

Nu denkt u wat is Suit up Now? Nou, dit is een geweldige aanbieder in bedrijfskleding. Bij deze aanbieder kunt u drie verschillende thema’s aan bedrijfskleding bestellen. Zie hieronder het assortiment:

  1. Casual
  2. Hotel/Horeca
  3. Formeel

Corporate Fashion

Positieve ervaring!

Na het zien van het assortiment bekeek ik de overige informatie! In deze informatie werden een aantal punten vermeld waarmee deze aanbieder mij mee wilde helpen. Zie hieronder de hulppunten van de bovenstaande aanbieder:

  1. Tevredenheid personeel
  2. Marketing
  3. Branding
  4. Duurzame kleding

Na het zien van al deze hulppunten ben ik overstag gaan tot plaatsen van een bestelling bij deze aanbieder! Achteraf gezien is dit dan ook een goede keuze gebleken. Voor een schappelijke prijs hebben wij kwaliteit bedrijfskleding geleverd gekregen. Sindsdien ziet mijn personeel er professioneel uit want alle dragen zij dezelfde bedrijfskleding met het logo van onze onderneming. Mijn man en ik hebben een geweldige positieve ervaring beleefd aan de bestelling bij deze aanbieder!

Kwaliteit

Post Tagged with ,
Comments are closed.