Stichting Woord en Daad zet zich in voor kinderen

Ik vind het daadwerkelijk fantastisch dat Stichting Woord en Daad zich zo goed in zet voor kinderen over de hele wereld. Onlangs was ik op een verjaardag en hier werd gesproken over kinderen sponsoren. Er werd verteld over een meisje uit de Filipijnen die vijf jaar was en in armoede leefde. Mensen leven aan de andere kant van de wereld in armoede maar verdienen toch dezelfde kansen als wij in Nederland? Dit bracht mij op het idee om thuis eens te kijken op internet. Al snel vond ik de website waar over werd gesproken.

Stichting Woord en Daad

Stichting Woord en Daad

Hun leven veranderen

Stichting Woord en Daad zorgt ervoor dat je de visuele cirkel van armoede kan doorbreken. Doordat jij er voor zorgt dat een kind naar school kan gaan, kunnen zij een goede baan vinden. Doordat zij dan wat meer geld verdienen kunnen zij hun kinderen ook weer naar school sturen en hun familie onderhouden. Zo zie je maar dat een kleine financiële steun in de rug een hele boel positieve veranderingen te weeg kan brengen. Ik raad iedereen aan om ook iemands leven te veranderen. Dat bracht mij op het idee om dit bericht achter te laten op dit blog. Het heeft mij namelijk erg aan het denken gezet en ik hoop de lezer van dit blog ook. Neem zelf maar eens een kijkje op de website en dan zal je al snel zien wat ik bedoel met mijn bericht. Ben jij net zo goed te spreken als ik? Vertel het dan ook door!

Post Tagged with , ,
Comments are closed.