Scotch R’belle is een van de vele merken van Hemels for kids

logo.gifOmdat ik stylist van beroep ben hou ik mij contant op de hoogte van de laatste trends binnen de mode wereld. Of ik dit nu via tijdschriften of het internet doe, ik probeer mij continue te ontwikkelen. Dit kost natuurlijk erg veel tijd, maar het hoort nu eenmaal bij hetgeen wat ik doe. Ik moet ook zeggen dat ik het ook helemaal niet erg vindt om te doen. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik dit blog ben begonnen. Omdat ik voor mijzelf toch steeds op de hoogte moet blijven, dacht ik waarom zou ik mijn informatie niet met anderen delen. Op de wijze kan ik andere hopelijk inspireren. Ook help ik mensen graag, zo wordt ik geregeld om mode advies binnen mijn familie gevraagd. Vaak wanneer diegene een belangrijk feest of bruiloft hebben. Zo had mijn nichtje laatst haar kinderdoping. Mijn tante vroeg dan ook of ik wist waar zij een mooi jurkje voor haar kon halen. Gelukkig wist ik een goede website voor haar waar je mooie merkkleding kan halen voor kinderen. Deze website heet hemelsforkids.nl en zij verkopen merken als Beebielove, Scotch R’Belle, Scotch Shrunk, Name it, Br@nd en Z8.

Mooi jurkje voor mijn nichtje

95773a_scotch-rbelle-singletjurk

Mijn tante ging dus naar deze website en kocht een jurkje van het merk Scotch R’belle. Ik moet zeggen dat ze er echt heel mooi uit zag. Dit allemaal mede dankzij Hemels for kids. Het geeft mij altijd een goed gevoel wanneer ik een kledingzaak adviseer en deze ook nog eens bij diegene in de smaak valt. Ik hoop dat jullie hier ook eens een kijkje gaan nemen, want ze hebben echt een mooi en groot assortiment. Voor de mensen die in de buurt van Nijmegen wonen, Hemels for kids heeft ook een fysieke kledingwinkel in Boxmeer. Zeker de moeite waard om daar ook eens heen te gaan.

1551-01-89406-970-fn_1_

Comments are closed.