Quantum Touch technieken

Quantum Touch behandeling heeft mij bijzonder goed geholpen. In een periode van veel ups en downs ben ik uiteindelijk bij het Holistisch Centrum Brabant terecht gekomen. Hier heb ik met de hulp van de coach, Wilma ter Horst, mijn eigen ik weer leren kennen. Jarenlang liep ik met een rot gevoel rond. Het leek wel dat alles mij tegen zat en op een gegeven moment was dat ook zo. Bij het minste en geringste kon ik al in tranen uitbarsten. Zo een persoon was ik nooit geweest en daarom leek het mij verstandig om hier een professioneel bij te halen. Eerst was ik een paar keer naar de huisarts geweest, maar meer dan een paar rustgevende tabletten voorschrijven kreeg ik niet.  Quantum Touch

Bij het Holistische centrum een Quantum Touch behandeling gekregen

Bij de eerste afspraak hier bij dit centrum kreeg ik een soort kennismakingsgesprek. Hier werd mij uitgelegd hoe de behandeling in zijn werk gaat. Het verbaasde mij dat door slechts een paar lichte aanrakingen met de handen in verschillende posities en verschillende ademhalingstechnieken er een soort trillingsveld rondom de verstoorde positie in mijn lichaam zal ontstaan. Hierdoor gaat er als het ware een soort zeefgenezingsproces aan de gang die mijn blokkades kan opheffen. In eerste instantie leek mij dit te mooi om waar te zijn. Maar na een eerste consult merkte ik al een duidelijk verschil. Uiteindelijk zijn mijn klachten zo goed als verdwenen en kan ik weer normaal functioneren in deze maatschappij. De kracht van deze therapie heeft mijn lichaam goed gedaan.  Quantum Touch

Post Tagged with , ,
Comments are closed.