Nog gedacht dat een frietkraam huren zo eenvoudig kon zijn

friet makenIk had afgelopen zomer een housewarming van twee vrienden van mij. Zij gingen samenwonen en dat was in het dorp naast mij. Voor mij was dit natuurlijk perfect want zo kon ik de fiets pakken en dus een aantal wijntjes drinken. Het feest was overigens overdag, lekker in het zonnetje. Omdat die vrienden van mij het behoorlijk druk had met het inrichten van haar nieuwe huis, vroeg zij mijn hulp bij het organiseren van het feest. Zij was dan ook van plan om op een originele wijze eten te laten bezorgen op het feest. Vandaar dat we samen online gingen zoeken naar opties.

Het duurde ons dan ook niet lang voordat wij uitkwamen op de website snackmobiel.nl. Nu ben ik benieuwd of jullie deze website kennen? Zo niet, is het zeker de moeite waard om hier eens naar toe te gaan. Zoals de naam al doet vermoeden kun je hier dus een frietkraam huren. Het werkt eigenlijk heel eenvoudig.

Frietkraam huren

Dit is het concept

Wanneer je dus een frietkraam huren wilt kan dit heel eenvoudig. Het hoeft overigens niet eens duur te zijn. Je bepaald immers zelf vooraf wat de kosten zijn. Zij heeft Snackmobiel verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Dit kunnen bijvoorbeeld alleen puntzakken friet zijn. Maar dit kan natuurlijk ook in combinatie met snacks. Ook de tijdsduur kun je eenvoudig afspreken. Zo kunnen de gasten de bodem weer bijvullen.

snackmobiel.nlIk moet zeggen dat we dit beide dan ook een heel leuk idee vonden. Het heeft zeker een positieve bijdrage geleverd aan de housewarming. Dus wil je eens iets anders doen op een feest, dan weet je waar je van te voren even een kijkje moet nemen voor een frietkot.

Comments are closed.