Mijn eerste fulltime baan

Zoals jullie weten ben ik sinds twee maanden afgestudeerd na mijn vierjarige Economie en Management opleiding aan de Hogeschool Utrecht.  Sindsdien ben ik op zoek geweest naar een leuke fulltime baan in de projectmanagement. Na een aantal sollicitaties heb ik gister te horen gekregen dat ik ben aangenomen bij een leuk bedrijf in Utrecht. Ik start vanaf volgende maand en ben helemaal happy. Een nieuwe baan is natuurlijk ook een goede reden om te shoppen! Omdat ik straks veel contact met klanten zal hebben wil ik een aantal nette zwarte broeken en rokken hebben. Ook wil ik een aantal nieuwe colberts aanschaffen. Verder heb ik een nieuwe tas nodig waar een laptop, papierwerk en andere belangrijke spullen in passen. Ik ben echt een fan van online shoppen en ben dan ook direct op zoek gegaan naar items die ik aan mijn garderobe kan toevoegen.

 

Laptoptas van Fab.

Na even online zoeken kwam ik terecht op de webshop Bagsplaza.nl. Een super leuke en grote webshop met veel verschillende laptoptassen. Ik kende het nog niet maar ben blij verrast! Uiteindelijk heb ik besloten te gaan voor een zwarte laptoptas van het merk Fab. Het is de None of your business bag. Een prachtige tas van echt leer. De tas ziet er netjes en zakelijk uit en heeft handige opbergvakjes, ook een speciale voor je laptop. Verder heeft de tas een verstelbare schouderband, waardoor je zelf kunt kiezen of je de tas in de hand draagt, over de schouder of crossbody.

 

Mijn complimenten voor de goede service van Bagsplaza. Wanneer je een bestelling voor 10 uur ’s avonds plaatst, dan krijg je je pakketje al de volgende dag binnen. Ook is de verzending gratis en kun je een pakketje gratis retourneren of ruilen. Ik heb de tas vanmorgen al binnen gehad en ben er super blij mee. Alles wat ik altijd in mijn tas doe past er prima in en ook mijn laptop past goed en zit veilig opgeborgen. Omdat de tas aan de onderkant metalen noppen heeft hoef je je geen zorgen te maken dat spullen in je tas beschadigen.

 

De laptoptas is trouwens ook verkrijgbaar in de kleur camel. Ook echt een prachtige kleur! Omdat ik zelf wilde gaan voor basic heb ik uiteindelijk voor zwart gekozen. Toch twijfelde ik heel erg omdat ze beide erg mooi zijn. Wat vind jij van mijn nieuwe aankoop?

 

Post Tagged with , ,
Comments are closed.