Mengatrading is een sieraden groothandel om in de gaten te houden

51c2208600ae3fc7e299b9c0aa094e8aZoals jullie van mij weten is mijn motto: sharing is caring. Waarom zou je goede informatie of websites niet met elkaar delen. Want wanneer jij iemand helpt dan krijg je dit automatisch terug. Het is al moeilijk genoeg om online producten te kopen. Hoe vaak hoor je niet dat je ergens bent opgelicht door eerst te betalen en vervolgens je bestellen kapot of ├╝berhaupt niet krijgt. Maar ik wil het in mijn blog vooral hebben over positieve dingen. Zo had ik laatst een verjaardag van een goede vrienden van mij. Zij werd 28 jaar oud en had op haar verlanglijstje sieraden staan. Natuurlijk ging ik hier graag naar op zoek omdat ik zelf ook enorm van sieraden hou. Na enig speurwerk kwam ik per toeval uit bij de website mengatrading.nl. Ik weet niet of jullie deze al kennen? Ik had nog nooit van deze sieraden groothandel gehoord. Het eerste wat mij op viel was het enorme aanbod wat zij hebben, dit niet alleen van sieraden maar ook andere producten. De site zag er betrouwbaar uit en wat zij ook nog hebben is een showroom in Valkenswaard. Omdat ik hier zelf niet ver vandaan woon was ik hier de volgende dag naar toe gegaan.

logo

 

Bestelling in de showroom gedaan

cd66f3d971e9f7d1b7c9c632990935f2Ik werd vriendelijk verwelkomt en het personeel was hier erg behulpzaam. Ik vertelde waar ik ongeveer naar op zoek was en ik kreeg zo een aantal sieraden te zien. Nadat ik de keuze had gemaakt werd ik ook nog eens verrast door de prijs. Deze lag onder het budget wat ik voor ogen had, daarom had ik nog een mooie zonnebril voor haar erbij gekocht. Ik kan nu al met zekerheid zeggen dat ik hier in de toekomst nog iets ga bestellen. Want deze sieraden groothandel heeft echt gigantisch veel keuze.

Comments are closed.