Matrassen 90 x 190 cm

MatrasVoor de nieuwe bedden van mijn kinderen had ik drie matrassen 90 x 190 cm nodig. Ik was bij verschillende winkels al wezen kijken, maar het bleek lastiger te zijn dan ik dacht. Vaak waren matrassen net 10 centimeter te lang en dan zouden ze niet in het bed passen. Toen ik online op zoek ging naar matras 90 x 190 cm, kwam ik al snel bij PerfectMatras uit. Deze webshop biedt exact deze matrassen. De matrassen worden duidelijk beschreven op de website, dus ik was ervan overtuigd dat dit een goed en stevig matras was. Ook ben ik erg te spreken over de prijzen. De matrassen waren een stuk goedkoper, dan de matrassen die ik in de winkel had gezien. Dat was zeker een extra motivatie om de matrassen bij deze webwinkel aan te schaffen.

Matras

Heerlijk zachte matrassen
Ik had de drie matrassen eenvoudig kunnen bestellen bij deze webwinkel en gewoon betaald met Ideal. Ik kwam er tijdens het afrekenen achter dat er geen verzendkosten gerekend worden voor de bestelling. Dat is helemaal een meevaller. Wanneer we het in de winkel gekocht zouden hebben, hadden we het of zelf mee moeten nemen of flink moeten betalen voor het verzenden. Dit is zeker nog een reden waarom je hier goed matrassen kunt bestellen. Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit van de matrassen. Ze zijn zowel erg stevig, als lekker zacht. Mijn kinderen slapen heerlijk op hun nieuwe matrassen. We kunnen deze webwinkel daarom erg aanraden. Ze hebben goede producten, leveren duidelijke informatie op de website, eenvoudig online betalen en zelfs gratis verzending. Wanneer we weer matrassen nodig hebben, kom ik zeker hier terug.

Post Tagged with , ,
Comments are closed.