Keuken inspiratie doe je op bij The Style Box

Een tijd geleden ging ik voor het eerst keuken inspiratie op doen voor de nieuwe keuken die ik in mijn huis wil laten zetten. De keuken inspiratie op doen ging lastiger dan gedacht maar ik ben uiteindelijk samen met The Style Box tot een goed besluit gekomen waar ik zeker geen enkel moment spijt van heb gehad. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken en kan zeker iedereen aanraden om een beetje inspiratie op te doen en hulp te vragen van professionals.

Keuken inspiratie

Helemaal blij met mijn keuken

Toen ik uiteindelijk besloten had welke keuken ik wilde hebben kon ik echt niet wachten tot dat deze binnen zou komen. Het was een en al spanning en wachten totdat de keuken binnen kwam en toen het eindelijk zo ver was was ik onwijs blij. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken en kan dan ook iedereen aanraden om eens te kijken naar een nieuwe keuken, wanneer die van jou aan vervanging toe is. Ik vond het aan het begin erg lastig maar na een tijdje had ik de smaak te pakken en inmiddels is mijn keuken helemaal af en klaar. Ik kan de keuken gewoon gebruiken, we hebben ‘m zelfs al helemaal ingeruimd. Ik ben er onwijs blij mee en kan zeker iedereen aanraden om advies van The Styling Box te vragen, zij weten echt waar ze het over hebben en dat is zeker te merken. Ik vind het helemaal top en ik ben fan van The Styling Box!

Keuken inspiratie

Post Tagged with , ,
Comments are closed.