In stijl met de bedrijfskleding van Suit Up Now

Stylist word je niet zomaar, daar komen verschillende aspecten bij kijken. Aanleg is belangrijk natuurlijk, een vanzelfsprekend gevoel voor stijl en voor smaak, maar het lijkt me dat dit niet moge verbazen. Misschien wel van het grootste belang is echter dat je die feeling pas krijgt als je ziet – ziet – ziet. Je moet de verschillende stoffen door je handen laten gaan, jaar in, jaar uit, om een beetje een idéé te krijgen van kwaliteit en van wat daar allemaal mee mogelijk is. Eindeloos moet je bij modeshows zitten om te zien wat ontwerpers daar vervolgens allemaal mee doen. En in mijn geval heb ik ook naar verschillende bedrijfstakken gekeken en zo kwam mij onlangs nog de bedrijfskleding van Suit Up Now onder ogen.

Suit Up, dat is klassiek in een modern jasje!

Suit Up Now is het label van relatief jonge (maar evenzo enthousiaste) honden Roel Mangnus en Evert van Bergen, die tezamen het belang van goede bedrijfskleding inzagen en de eigen ontwerpen op de markt brachten. Zowel kostuums voor formele corporate organisaties als frisse horecakleding komt sindsdien van hun hand en ik kan wel zeggen dat ik keer op keer weer onder de indruk ben van de resultaten. Wat voor bedrijfskleding van Suit Up Now je ook voor je hebt, keer op keer blijft het verrassend en onderscheidend van wat je ook kent. Kijk eens mee naar enkele voorbeelden.

Dit is klassiek in een modern jasje – overdrachtelijk, maar hier natuurlijk ook letterlijk! De compositie van de lijnen, de gebruikte materialen die in perfecte overeenstemming met elkaar zijn, de kleurencombinaties en de snit zijn zeer indrukwekkend, zoveel kan ik je vertellen.

Bovenstaand een detail van het pak, van waaruit je ziet hoe secuur de afwerking van de bedrijfskleding is. Zeker in bepaalde sectoren hoort de bedrijfskleding natuurlijk zeer stevig te zijn, zeker gezien de intensiviteit waarmee het gedragen wordt. En tegelijkertijd dient het toch een verfijndheid uit te stralen, hetgeen hier duidelijk gelukt is. Zeer bijzonder, hoe in de bedrijfskleding van Suit Up Now al dit soort tegenstrijdigheden met gemak worden verenigd tot een zeer overtuigend resultaat, ik ben enorm onder de indruk.

Comments are closed.