Hovenier Van de Ven nabij Oisterwijk

Hovenier Van de Ven Oisterwijk heeft van onze tuin een droomtuin weten te maken. Dit bedrijf heb ik gevonden op internet toen ik had besloten om de werkzaamheden aan onze tuin uit te besteden. Zelf hebben mijn vriend en ik niet zoveel verstand van tuinieren. Omdat wij net zijn verhuisd en met een verwaarloosde tuin kwamen te zitten, zagen wij er als een berg tegenop om hier zelf mee aan de slag te gaan. Achteraf gezien hebben wij de juiste beslissing gemaakt om op zoek te gaan naar mensen die hier verstand van hebben. 

Hovenier Van de Ven Oisterwijk

Wij zijn blij dat wij deze klus hebben uitbesteed

Wij hebben een afspraak gemaakt met de Hovenier van Van de Ven bij ons in Oisterwijk. Deze man begreep direct ons probleem bij het aanzien van onze tuin. Al snel begon de man vele mogelijkheden met ons te bespreken. Mijn vriend en ik kregen hier een erg goed gevoel over en besloten om een ontwerp te laten maken door de architect. Toen het ontwerp en de offerte binnen was, hebben wij direct een afspraak gemaakt om dit te laten realiseren. Toen de vakmensen aan de slag gingen is er diezelfde dag erg hard gewerkt. Alles is precies volgens afspraak verlopen. 

Nu hebben wij een compleet nieuwe tuin en het is werkelijk een wereld van verschil. Tuinieren vinden wij leuk dus het onderhoud kunnen wij prima zelf. Echter hadden wij nooit zo’n mooie tuin zelf weten te creëren. Dit bedrijf heeft ons hier dan ook echt mee verrast. Wat ook prettig is om te weten, is dat deze firma zeer aantrekkelijke prijzen hanteert.

Hovenier Van de Ven Oisterwijk

 

Post Tagged with , ,
Comments are closed.