Een super fijne E-sigaret gekocht

E-sigaret Sinds kort maak ik gebruik van een E-sigaret en dat vind ik eigenlijk veel fijner dan verwacht. Ik dacht namelijk altijd vrij negatief hierover en was daarom ook best wel sceptisch toen mijn man het ging gebruiken. Het ziet er natuurlijk toch een heel stuk anders uit en dat vond ik altijd een beetje gek. Toch wilde ik op een gegeven moment stoppen met roken en dat lukte de hele tijd maar niet. Eigenlijk had ik geen idee meer wat ik moest doen, want niets leek te helpen. Ik had van die speciale pleisters gebruikt, maar dat nam de zin erin niet weg. Hiervoor ben ik zelfs nog langs de huisarts geweest en die raadde een bepaalde therapie aan.

Een aanrader

E-sigaret

Ook dat werkte niet, dus toen ben ik de E-sigaret gaan proberen. Hierin kun jij namelijk zelf de hoeveelheid nicotine instellen en het daardoor langzaam afbouwen. Ook zitten hier verder veel minder schadelijke stoffen in en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Ik ben heel erg blij dat ik deze drempel toch genomen heb, want het heeft mij veel goeds gebracht. Tijdens het sporten merk ik, dat ik veel meer energie heb en dat vind ik fijn. Daarnaast vindt mijn partner dit ook prettig, want het ruikt veel minder vies. Ik krijg van heel veel mensen complimenten, want iedereen vindt het heel erg knap dat ik deze stap heb genomen. Dit kan ik dan ook echt iedereen aanraden. Voor meer informatie moet jij zeker een kijkje nemen in de webshop.

Post Tagged with , ,
Comments are closed.