Een schaamlipcorrecties uit laten voeren

Ik wil een schaamlipcorrecties uit laten voeren! Ik loop namelijk al een aantal maanden met onwijs veel pijn in mijn schaamstreek. Dit is nu zo erg geworden dat ik niet meer kan sporten of uberhaupt een wandeling kan maken in het bos. Diverse keren heb ik me al gemeld bij de huisarts maar wordt dan gewoon weer terug gestuurd met antibiotica en pijnstillers. Op zich is het gebruik van deze tabletten een oplossing om van mijn pijn af te komen, echter geen oplossing voor de oorzaak!

1

Nu dat ik hier niet op zit te wachten om iedere week terug bij de huisarts te komen heb ik ervoor gekozen om verder te zoeken op het internet. Wellicht dat ik via het internet meer informatie kan vinden als het gaat om schaamlippen. Dit leidde mij dan ook direct naar de website van kliniek Veldhoven. Bij hun was het mogelijk om een schaamlipcorrecties uit laten voeren. Aangezien ik niet nog langer wilde rondlopen met deze pijn heb ik ervoor gekozen om een afspraak met hun te maken. Als hun mijn schaamlippen konden inspecteren en hieruit konden concluderen dat een ingreep noodzakelijk is wist ik het zeker. 

schaamlip

Afspraak gemaakt

Zo heb ik van de week een afspraak bij hun gehad om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Tijdens deze afspraak werden mijn klachten genoteerd en hebben ze gekeken naar mijn schaamlippen. Al vrij snel werd het duidelijk dat het uitvoeren van deze ingreep noodzakelijk was voor mij. Nu maar hopen dat ik na deze behandeling geen klachten meer zal krijgen!

Comments are closed.