Dementie hulpmiddelen

Dementie hulpmiddelen bieden vaak de uitkomst om langer op jezelf te kunnen wonen. Voordeel is dat je hiermee niet naar een verzorgingstehuis hoeft te gaan. Helemaal niet wanneer jouw geheugen je wel eens in de steek laat, maar je verder niets mankeert. Veel mensen willen graag in hun eigen huisje blijven wonen en niet deze vertrouwde omgeving op te moeten geven voor een verzorgingshuis.

De oplossing hiervoor kan een Spiqle Agenda zijn. Dit is een beeldscherm met een mini computer die ingesteld kan worden om jou te helpen met bepaalde dingen niet te vergeten.

Diverse dementie hulpmiddelen hier te verkrijgen

Mijn moeder woont heerlijk in haar huisje, alleen de laatste keer vergeet zij kleine dingetjes. Zoals het gas uitdraaien, maar ook medicijnen in te nemen. Deze kleine dingetjes kunnen grote gevolgen hebben en daarom ben ik zo blij met de aanschaf van de Spiqle Agenda. Hiermee kan ik haar helpen herinneren en dat is wel zo fijn. Door een boodschap op haar scherm te laten verschijnen kan ik haar een beetje helpen om bepaalde dingen niet meer te vergeten.

Voor een bedrag van €299,- en een abonnement van €14,95 per maand is het mogelijk om dit product aan te schaffen. Dit is inclusief de toegang tot het internet. Deze aanschaf was al meteen een goede hulp, toen ik mijn moeder telefonisch niet te pakken kreeg. Via dit beeldscherm had ik haar verteld om haar telefoon goed op te hangen en dat was gelukt. Hierna kon ik haar weer bereiken.

Post Tagged with , ,
Comments are closed.