Corporate Fashion voor mijn werkgever

Zelf ben ik werkzaam bij een groot bedrijf maar ik was niet blij over de kleding die er gedragen werd en liep het liefste in mijn eigen kleding. Dit mocht echter niet dus ging ik op zoek naar een oplossing om dit probleem te verhelpen. Uit eindelijk ben ik uitgekomen bij Suit Up Now voor Corporate Fashion. Dit heb ik met mijn directeur besproken en hier mee hebben wij een afspraak gemaakt dat ik een proef voor kleding mocht regelen. Zodoende ben ik meteen aan de slag gegaan voor de nieuwe kleding en was mijn baas helemaal verliefd op het resultaat en mocht ik het door zetten voor alle werknemers. Zelf was ik blij dat het mij toch was gelukt om goede kleding te vinden waar ik mij zelf ook goed in voelde en waardoor ik weer met plezier naar het werk ga tegenwoordig. 

Altijd hier bestellen

Zelf ben ik erg blij met het resultaat en de kleding die geleverd is. Verder is het natuurlijk ook fijn dat mijn baas het ook mooie en goede kleding vind en dat ik al verscheidene goede reacties van collega’s heb gekregen die het ook goede kleding vinden. Daarom zal Suit Up Now bij ons in het vaste leveranciers lijstje staan voor als wij meer nodig hebben qua Corporate Fashion. 

Zeker bestellen!

Bent u ook op zoek naar kleding voor uw bedrijf en vind u het een noodzaak dat dit op een normale wijze geleverd word? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres.

Post Tagged with , ,
Comments are closed.