Bescherming tegen de regen

Ik ga dagelijks met de fiets naar mijn werk en zoals Nederland betaamd kan het dan weleens plotseling gaan regenen. Dit overkwam mij de afgelopen tijd veels te vaak en daardoor kwam ik uiteindelijk heel vaak drijfnat aan op mijn werk. Maar het ergste is nog dat mijn tas, die ik eerder heb gesprayd tegen de regen, alsnog water doorlaat. Hierdoor worden bij hevige regenbuien mijn spullen dus ook drijfnat. Uiteindelijk ging ik maar opzoek naar een nieuwe tas. Toen dacht ik dat een tas van leer misschien wel de ideale keuze zou zijn: het is mooi, elegant, komt professioneel over en laat in ieder geval geen regen door. Ik hoorde van een vriendin van mij dat Leatherlicious een hele leuke webshop heeft met een grote collectie aan leren tassen.

ROTTERDAM - Fietsers gaan door de regen vrijdagochtend in Rotterdam. Zware buien, met windstoten en onweer trokken over het land. ANP ROBIN UTRECHT

Laat helemaal geen water meer door

Ik keek even op de Facebook van Leatherlicious en ik kwam uiteindelijk al snel in de webshop terecht. Al snel zag ik de collectie van Fred de la Bretoniere en werd ik verliefd op de Fred Shopper Shoulder And Handbag. Super multifunctionele tas, ik kan hem namelijk over mijn schouder dragen maar ook gewoon dragen en dat met twee verschillende handvaten. Het zijn eigenlijk twee soort tassen in een. Het model van de tas maakt hem daarnaast zeergeschikt om alle belangrijke spullen in mee te nemen en toch je handen vrij te hebben. Aan de binnenkant van de tas tref je ook nog een vak dat je kunt afsluiten met een rits en twee insteekvakjes voor bijvoorbeeld je telefoon. Daarnaast zitten er aan de voorzijde ook nog twee ritsvakken. Ik had de tas op een maandag besteld en dinsdag was hij al binnen. Ik gebruik hem nu dagelijks, voornamelijk voor werk maar ook vaak wel als vrijetijdstas. Ben er erg blij mee.

Post Tagged with , , ,
Comments are closed.